Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tommie boeken?

Tommie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tommie

Wilt u Tommie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tommie

Wie kent hem niet? Hij houdt graag mensen voor de gek; hij is meestal vrolijk én hij houdt van een boterham met pindakaas. Dat is Tommie en niemand anders! Wil je het publiek verrassen, boek dan dit ondeugende karakter. Tommie is net als Bert en Ernie, Pino en Elmo elke dag meerdere malen te bekijken op Nederland 1 en 3.

Tommie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tommie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tommie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tommie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tommie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.