Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hit: Samen vanavond
Volledige prijslijst

Tom Haver boeken?

Tom Haver boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tom Haver

Wilt u Tom Haver direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tom Haver

Tom begint met zingen op 10-jarige leeftijd als hij ‘troubadour’ speelt in de eindmusical op de basisschool. Na de HAVO gaat hij studeren aan de hogere hotelschool in Leeuwarden. Het zingen komt even op een laag pitje te staan. Tom krijgt de kans om als dj aan de slag te gaan in Callantsoog.

Hierna gaat hij aan de slag in Bob’s Party Palace Uitgeest. Tijdens het stappen in de skihut in Rotterdam wordt hij spontaan aangenomen. Tom staat anderhalf jaar lang 5 dagen per week als vaste zanger in de skihut. In de weekenden is hij actief als DJ in Bob’s.

In 2006 neemt Tom Haver samen met 2 oud collega dj’s een cd op. De single komt in de top 20, de clip op TMF en Jumping Jacks is ontstaan. Tom besluit om zich totaal te focussen op muziek. Hij is nu al 4 jaar iedere winter in de Oostenrijkse skigebieden te vinden waar hij staat te zingen en te draaien.

Tijdens een avondje stappen in café bolle Jan waar hij een aantal nummers zingt, wordt hij gevraagd om ook eens een keer in het café op te treden. Dit doet hij graag en zo staat hij ook soms ook in café bolle Jan te zingen.

De laatste jaren nemen de boekingen toe en staat Tom Haver ook in Oostenrijk, Spanje en Amerika op het podium. In april 2011 zet Tom Haver een handtekening onder een contract bij Studio One.

Inmiddels is hij bekend van de nummers ‘Stil in mij’ en ‘Samen Vanavond’, een cover van de Brazilliaanse zanger Michel Teló die tot beste cover is uitgeroepen. Ook mag hij in het voorprogramma staan van Michel Teló zijn wereldtour. In september 2012 komt het nummer ‘Je hoort bij mij’ uit.

Eind 2012 besluit Tom om zonder Studio One verder te gaan, waarna in samen werking met Addictive Productions zijn nieuwe single “Hey Jij” uitkomt, een zomerse single, opgenomen in zowel Nederland als in Curacao.

Inmiddels staan er 2 nieuwe singles klaar om gereleased te worden, waarmee Tom aangeeft klaar te zijn voor een geheel nieuwe uitdaging op muzikaal gebied.

Ook staat er in 2014 een samenwerking met Thomas Berge te wachten, Beide hebben de koppen bij elkaar gestoken om tot een een nieuwe sound te komen en een frisse wind door de nederlandse muziekwereld te laten waaien.

Tom Haver boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tom Haver zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tom Haver wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tom Haver. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tom Haver te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.