Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tom Dice boeken?

Tom Dice boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tom Dice

Wilt u Tom Dice direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tom Dice

Tom Dice werd geboren te Eeklo op 25 november 1989 als Tom Eeckhout. Toen hij 8 jaar jong was, ging hij naar de muziekschool en leerde er gitaar spelen. Na 3 jaar hield hij het daar echter voor bekeken en sloeg hij zijn eigen weg in. Zo ontstond voor zijn 12e levensjaar zijn 1e echte zelfgeschreven nummer !

Sindsdien hield niets Tom Dice nog tegen om zijn eigen nummers te schrijven.

Hij laat zich beïnvloeden door de muziek van onder meer Tyler Hilton, Taylor Swift, The Kooks, Gavin DeGraw en vele andere. Maar hij is een echte fan van Muse en vooral van Matthew Bellamy, de zanger van Muse.

In 2008 besloot Tom mee te doen aan "X-Factor", een programma waarin men opzoek gaat naar de persoon met de meeste X-factor. Hij bracht onder meer nummers van Leona Lewis, Milow, Coldplay, Craig David, Gavin DeGraw en ook van zichzelf. Meermaals mocht zijn band, The Dice , hem begeleiden op het podium. Hij werd 2e in deze talentenjacht.

Eind juni 2009 bracht hij zijn 1e single uit met daarop zijn versie van Leona Lewis - "Bleeding Love" en zijn eigen song "A soldier for his Country". De single stond 12 weken in de top 50 van Ultratop, met als hoogtepunt een 7e plaats.

In november 2009 werd hij geselecteerd als Belgische inzending voor het Eurovisie Songfestival. In Oslo treedt hij aan met het nummer ‘Me And My Guitar', dat nu reeds een nummer 1 positie veroverde in Belgie en het ook in Nederland uitstekend doet! Zowel zijn optreden bij Paul De Leeuw, als in het radioprogramma van Giel Beelen lokten heel wat lovende reacties uit.

Dit is het veelbelovende begin van een ongetwijfeld mooie muzikale toekomst. Eén ding staat vast, Tom Dice is geboren om op een podium te staan en dat zal hij dan ook elke keer opnieuw bewijzen aan iedereen die het wil.

Tom Dice boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tom Dice zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tom Dice wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tom Dice. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tom Dice te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.