Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Toine van Peperstraten boeken?

Toine van Peperstraten boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Toine van Peperstraten

Wilt u Toine van Peperstraten direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Toine van Peperstraten

 Anthonius Hubertus Adrianus van Peperstraten (Achthuizen, 18 december 1967) is een Nederlands sportjournalist. Sinds 1993 werkt hij voor het sportprogramma Studio Sport, onder andere als presentator. In 1998 maakte hij een kleine zijsprong, door in de film Temmink: The Ultimate Fight de programma's op het zogenaamde "Sportkanaal" te presenteren.

Bij de Olympische Spelen 2004 in Athene versloeg Van Peperstraten onder andere de volleybalwedstrijden en in 2006 was hij en te zien in de succesvolle serie Wie is... de mol? van de AVRO.

Toine van Peperstraten heeft enige tijd als DJ bij Radio Veronica gewerkt, totdat dit hem door zijn werkgever NOS verboden werd, omdat medewerkers niet bij een commerciële omroep mochten werken. Sinds oktober 2006 maakt hij een wekelijks radioprogramma op KXradio. Op zondagavond presenteert hij op Radio 1 Langs de Lijn.

Anno 2009 is Toine van Peperstraten is presentator van ’NOS Studio Sport’. Hier is hij onder meer te zien tijdens de Champions League, het UEFA Cup-voetbal, de sportjournaals, maar bovenal is hij het ’vaste’ gezicht van de zaterdagavond. Verder presenteert Toine iedere zondagavond ’NOS Langs de Lijn’ op Radio 1 en is hij regelmatig te horen op Radio 2.

Toine van Peperstraten komt in 1993 bij ’Studio Sport’ terecht als beeldbandredacteur en daar groeit hij uit tot één van de populairste presentatoren. Sinds jaar en dag geniet hij bij het grote publiek een enorme bekendheid. In het verleden was Toine ook te horen op 3FM en Radio Veronica. Toine van Peperstraten, die ook actief is als schrijvend journalist, is verder ambassadeur van de Special Olympics (deze Stichting zet zich in om sporten voor mensen met een verstandelijke handicap mogelijk te maken).

Toine van Peperstraten boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Toine van Peperstraten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Toine van Peperstraten wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Toine van Peperstraten. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Toine van Peperstraten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.