Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 750 pers.
  • Prijs: € 3.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf prijs
Volledige prijslijst

Tof! Partyband boeken?

Tof! Partyband boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tof! Partyband

Wilt u Tof! Partyband direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tof! Partyband

TOF! is een geliefde band in het uitgaans circuit. Ze zijn dan ook regelmatig te zien op alle mogelijke evenementen, feesten en in dancings door het hele land. Omdat de band een groot publiek wil bereiken en op het publiek wil in kunnen spelen is het repertoire enorm breed met muziek varierend van top 40, dance, dance classics tot en met de beste Nederlandstalige toppers en de hotste hits. Tof! speelt zijn repertoire zoals een DJ draait. Zonder te stoppen vloeit het ene nummer over in het andere nummer, waardoor iedereen blijft dansen. Tof! is een echte jongens band vol energie. Als je eenmaal bij Tof! bent geweest zul je beamen 'deze jongens weten alles van feesten!'.

De presentatie van Tof! is bruisend, er gebeurd veel op het podium, de band doet er alles aan om het publiek te behagen, er is veel beweging op het podium. Een Tof! optreden is dan ook altijd een ware happening vol sfeer en actie. Door de jarenlange ervaring van de bandleden kent Tof! zijn plaats en weet de band het publiek altijd een onvergetelijk optreden te bezorgen.

Een reusachtig videoscherm met live beelden, prachtig decor en lichtshow zorgen ervoor dat Tof! niet alleen leuk is om naar te luisteren en uit je dak te gaan, maar ook om naar te kijken. Tof! speelt 2 lange sets van 60 minuten. Voorafgaand aan het Tof! optreden wordt het publiek in de juiste stemming gebracht door het vaste voorprogramma “Warming-Up”. Deze band bestaat uit enkele Tof! leden en speelt in een "MTV unplugged" achtige stijl alle classic popsong uit de geschiedenis. Het voorprogramma duurt 45 minuten en bestaat uit 4 personen. Met Tof! en “Warming-Up” is een fantastisch en veelzijdig avondvullend programma gegarandeerd een succes.

Tof! Partyband boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tof! Partyband zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tof! Partyband wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tof! Partyband. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tof! Partyband te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.