Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 120 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 750,- excl. BTW
  • Opmerking: 3 FM
Volledige prijslijst

Tjitse Leemhuis boeken?

Tjitse Leemhuis boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tjitse Leemhuis

Wilt u Tjitse Leemhuis direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tjitse Leemhuis

3 FM DJ Tjitse Leemhuis, producer bij 3FM. DJ in clubs, discotheken en op jouw feestje. Daar draait hij de dikste beats, en de vetste tracks uit de Mega Top 50.

Feestje? Tjitse zorgt er voor dat de handjes de lucht in gaan en de voetjes van de vloer! Lees meer over Tjitse boeken als dj en je weet zeker dat je dan de muziek hoort die je écht wilt horen! Gegarandeerd succes! Tjitse draait als solo-dj of samen met Domien Verschuuren.

Tjibbe Tjibsma, wie kent ‘m niet? Dé producer van de radiosensatie op je vrijdagavond op 3FM. Elke vrijdagavond hoor je hem en zijn vriendjes Michiel en Gerard in Ekstra Weekend op 3FM. Tune dus op vrijdag af op 3FM tussen 19 tot 22 uur of kijk mee via 101TV.

Tjitse Leemhuis is geboren in Groningen op 7 januari 1984. Al van jongs af aan zit radio maken hem in het hart.

Radio maken deed hij al vanaf zijn dertiende bij OOG Radio, de stadszender van Groningen. Na daar jarenlang veel gepresenteerd en geleerd te hebben kwam in 2003 de mogelijkheid om te presenteren bij de commerciële regionale omroep Rebecca Radio. Ineens was Tjitse te horen in Noord- Oost- en Midden Nederland, maar helaas ging Rebecca Radio na een jaartje failliet. Tijdelijk terug naar OOG Radio om toch maar radio te blijven maken was de uitkomst.

Eind 2004 kwam er een droom uit; stage lopen bij de landelijke radio! Bij 3FM liep Tjitse lange tijd stage voor de KRO. Na deze stage werd het diploma voor de studie Music Management behaald.

Vervolgens was Radio 538 de volgende werkgever. Daar produceerde Tjitse onder andere nog een tijdje voor het nachtprogramma ‘MiddenInDeNachtRick’.

Na paar jaar Radio 538 keerde hij terug naar 3FM waar hij sinds 2008 het programma ‘Ekstra Weekend’ produceert. Hierin wordt hij door de dj’s Gerard Ekdom en Michiel Veenstra altijd Tjibbe Tjibsma genoemd. Naast ‘Ekstra Weekend’ produceert hij ook het programma ‘MetMichiel’.

Tjitse Leemhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tjitse Leemhuis zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tjitse Leemhuis wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tjitse Leemhuis. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tjitse Leemhuis te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.