Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 795,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Tjeerd boeken?

Tjeerd boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tjeerd

Wilt u Tjeerd direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tjeerd

Het artiest zijn zat Tjeerd al vroeg in de aderen. Op de lagere school deed hij al mee met playbackshows.

Eerst als zo velen door Elvis Presley na te doen, en later, samen met zijn broertje Trienes, als de Everley Brothers.  De twee broers werden al gauw zat van het playbacken.

Na wat zanglessen te nemen besloten de heren het toch maar live te gaan proberen. Dat bleek een goede keuze te zijn.Want al gauw traden ze op door het hele land als the Nightbrothers. Al duurde dat niet lang, want Tjeerd had zijn zinnen gezet op een café.
Bijna drie jaar was hij uitbater van een bloeiende zaak in Friesland.

Tjeerd besloot toch maar weer terug te gaan naar daar waar zijn hart naar uit ging, zingen, maar dan wel in het nederlands. Na een aantal singles, waaronder duetten met Hepie(Hepie en Hepie), Rommy (vader van Tjeerd) en Agnes Sambrink (friestalig) en na maar liefst vijf albums te hebben gemaakt,
staat Tjeerd nu aan de top wat betreft nederlandstalig volksmuziek in Friesland.

Hitjes als "Joanna" en "Mexican girl" klinkt bijna iedereen bekent in de oren.
De 1ste TOP 100 notering is inmiddels binnen ("Als een donderslag")
De opvolger "Hij was goed voor zijn moeder" word bij piratenstations en lokale omroepen door het hele land veelvuldig gedraaid, de single heeft Tjeerd dus ook een optreden in het Gelredome te Arnhem bij het Gigapiraten Festijn opgeleverd.

De schrijver Pierre Kartner is vol lof over Tjeerd zijn uitvoering van het nummer "Hij was goed voor zijn moeder". Inmiddels is Tjeerd alweer bezig met zijn 6de album die in het voorjaar van 2007 gepresenteerd word.
Hierop staan nieuwe nummers die o.a. zijn geschreven door: John Spencer, Pierre Kartner en niemand minder dan George Baker.

Ook heeft Tjeerd een eigen fanclub waar Hij zeer trots op is. Kent U Tjeerd nog niet, kom dan gerust eens langs bij een van zijn optredens.

Tjeerd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tjeerd zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tjeerd wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tjeerd. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tjeerd te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.