Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tisjeboy Jay boeken?

Tisjeboy Jay boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tisjeboy Jay

Wilt u Tisjeboy Jay direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tisjeboy Jay

Jay a.k.a. TisjeBoy Jay is bekend van het televisieprogramma Temptation Island. Jay neemt geen blad voor de mond en zegt altijd wat hij denkt. De filmpjes, posts en sketches bevatten altijd een boodschap die aanzet tot nadenken en is ingepakt in een goede dosis humor.

Tisjeboy Jay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tisjeboy Jay zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tisjeboy Jay wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tisjeboy Jay. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tisjeboy Jay te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.