• Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.295,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Tino (Tinus Kattenberg) boeken?

Tino (Tinus Kattenberg) boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tino (Tinus Kattenberg)

Wilt u Tino (Tinus Kattenberg) direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tino (Tinus Kattenberg)

Op 14-jarige leeftijd staat Tinus Kattenberg, beter bekend als Tino, in de strandtent van zijn oom en tante glazen op te halen als de band van de avond hem op het podium vraagt.

Van schrik laat hij bijna zijn diensblad vallen, maar hij klimt op het podium en is meteen een succes. Op verzoek van vele gasten geeft hij regelmatig een optreden.
In 2000 doet hij mee aan de jaarlijkse talentenjacht in Scheveningen, wint de finale en vergaard zo steeds meer bekendheid in Kijkduin en omstreken.

In 2002 krijgt hij landelijke bekendheid als hij de Soundmixshow wint met het nummer “This is the moment” van René Froger. Zijn eerste eigen verschijnt in 2004 en heet “Geef mij jouw liefde”. Tino trad onder andere op met Lee Towers en Do.

Tino (Tinus Kattenberg) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tino (Tinus Kattenberg) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tino (Tinus Kattenberg) wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tino (Tinus Kattenberg). Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tino (Tinus Kattenberg) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.