Twilight Entertainment

     
Foto: Remco van den Braak
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.475,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook met band te boeken
Volledige prijslijst

Tina Turner Tribute boeken?

Tina Turner Tribute boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tina Turner Tribute

Wilt u Tina Turner Tribute direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tina Turner Tribute

De verbluffende overeenkomsten tussen de leadzangeres en Tina Turner qua levenservaring, stem en uitstraling zorgen ervoor dat er een wervelende show kan worden neergezet door deze Tina Turner Tribute band. Geniet van een niet te evenaren show van Hot Leggs, Your Wildest Dreams... Hot Leggs DE Nederlandse Tina Turner Tributeband wordt in vele kritische en toonaangevende recensies in het buitenland (Hongarije / Frankrijk / België etc.) beschreven als de beste Tina Turner Tributeband! De bezetting is drums, basgitaar, toetsen, 2x gitaar, saxofoon en 2 backing vocals. De show wordt visueel ondersteund door 2 professionele dancers.

De Tina Turner Tribute look-a-like is ook solo te boeken met een spetterende tapeact van 1x30 minuten, met of zonder danseressen. Ook voor meet and greet!

Tina Turner Tribute boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tina Turner Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tina Turner Tribute wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tina Turner Tribute. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tina Turner Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.