Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.365,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Tina Turner Imitatie boeken?

Tina Turner Imitatie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tina Turner Imitatie

Wilt u Tina Turner Imitatie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tina Turner Imitatie

Tina Turner imitator , The Queen of Pop…!! Al tientallen jaren aan de top als zangeres en top- entertainster. Een fantastische artiest en verantwoordelijk voor heel wat wereldhits zoals: "Simpy the best" en "Proud Mary".

Helaas is zij alleen te bewonderen op tv of  tijdens een van haar weinige concerten…Maar daar komt nu verandering in, want: Vol trots presenteren wij u de Nederlandse sing- and look-a-like ; Mary Amora als "Just like Tina Turner". Zij won in 2001 de Soundmixshow met een waanzinnig optreden als Tina Turner. Opmerkingen als "Ze kan toch niet de echte zijn?" of    "waar komt deze wereldster vandaan?" zijn gebezigde uitspraken.

Boekingen Tina Turner Imitatie by Mary Amora

Vanaf het begin maakt ze indruk met haar stem en performance. En vervolgens weet ze het publiek te raken met haar innemende persoonlijkheid.
Een evenement is pas af als “ Tina Turner” look a like  heeft opgetreden!

Tina Turner Imitatie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tina Turner Imitatie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tina Turner Imitatie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tina Turner Imitatie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tina Turner Imitatie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.