Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tim Wes boeken?

Tim Wes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tim Wes

Wilt u Tim Wes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tim Wes

Het werk van Tim Wes is één van de meest ritmische antwoorden op vragen over de toekomst van jazz. Met zijn hoorn blaast hij het stof van wat sommigen bestempelen als “muziek voor oudjes” en laat hij horen dat zijn nummers zowel modern als fris zijn. Op slechts 18-jarige leeftijd brengt Wes ons de muziek van een artiest die talentvol genoeg is om de klassiekers te erven maar die tegelijkertijd beschikt over de durf om hun toekomst uit te vinden. Met zijn eigen sound en trendy interpretatie van een vintage gevoel vormt zijn debuutalbum On My Way de brug tussen tijd en traditie.

Wes groeide op in een hechte, muzikale familie en de kindersneakers van de kleine jongen vonden al snel hun weg naar de voetstappen van zijn vader en broers. Zijn verhaal begint met een blokfluit, verkent de klarinet en de sopraansaxofoon maar laat zich uiteindelijk vertellen door een vierde instrument. Vandaag, vijf jaar nadat hij zijn tenorsaxofoon ontdekte, is Tim Wes bezig met de opnames van zijn eerste album. Dat jazz het
hoofdingrediënt is, zal geen verrassing zijn maar ook Hip hop, soul, funk en pop verrijken het resultaat van zijn muzieksmaak.

Tegelijk met On My Way, dat in augustus 2012 uitgebracht wordt, komt er een documentaire over Wes. De film richt zich zowel op de ontdekking als de ontwikkeling van een artiest die zijn muzikale stem vindt. Zodra woorden de taal van tonen kunnen vertalen, gaan we op zoek naar die ene symfonische samenvatting van zijn magie. Tot die tijd vertrouwen we erop dat zijn sax jullie omver blaast.

Tim Wes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tim Wes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tim Wes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tim Wes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tim Wes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.