Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tim Senders boeken?

Tim Senders boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tim Senders

Wilt u Tim Senders direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tim Senders

Tim Senders is een fijnproever als het op goede muziek aankomt. Van jongs af aan kauwde hij als baby al op CD's van Prince en Whitney Houston, wil het niet dat zijn eerste woorden waren: ‘DeeJee’. Bij Tim blijft geen genre onaangeraakt: 90s, disco, house en R&B, zijn optreden is als een 8 gangen diner wat in de blender gaat en zelfs Gordon Ramsay z’n vingers bij aflikt. Door zijn programma Streetlab is hij eindelijk van zijn podiumvrees afgekomen, echter is hij er nu ook niet meer vanaf te krijgen. Hij heeft de moves van Michael Jackson, de shine van Kanye West maar de Hollandse nuchterheid van Hazes. Met Tim is het altijd feest, vol confetti tot de zon op komt.

Tim Senders boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tim Senders zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tim Senders wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tim Senders. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tim Senders te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.