Twilight Entertainment

     
Tim Schalkx boeken / Tim Schalkx inhuren bij Twilight Entertainment
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Tim Schalkx boeken?

Wilt u Tim Schalkx huren voor een optreden?Wij zijn het artiestenbureau waarnaar u op zoek bent. Alle informatie betreffende de mogelijkheden voor het inhuren van Tim Schalkx vindt u op deze pagina.

Wilt u Tim Schalkx direct boeken voor een optreden?

Neem dan contact met ons op of bel direct 0497 – 360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tim Schalkx

Tim Schalkx is een en leuke, vlotte, spontane jongen die garant staat voor 110% feest! Als 16 jarige jongen had Tim tijdens een stapavond onverwachts zijn eerste optreden in een gezellig Café in Boxtel. Het Nederlandstalige lied bleek Tim in zijn bloed te zitten en na de vele lovende reacties op dit optreden besloot Tim een eigen cover CD op te nemen. Toen ook deze goed aansloeg is Tim de studio in te gaan om zijn eerste eigen nummer op te nemen. Hierop volgde een uitverkochte cd presentatie van zijn single 1,2, hoppakee en het begin van zijn carrière was ontstaan.

Inmiddels is hij ruim 10 jaar ervaring rijker en heeft hij op vele podia gestaan zoals de Skihut in Rotterdam, de Skihut Tilburg en het levenslied. Tim heeft tal van televisieoptredens gehad, onder meer bij de Tros muziekfeesten, 3 Uurkes vurraf, Hart voor muziek en de huldiging van darter Michael van Gerwen. Ook internationaal werkt hij goed aan de weg met optredens in de Moskito Bar in Westendorf (Oostenrijk), het Gardameer in Italië en het Heineken Café in Gran Canaria.

Met zijn feesthits als Bubbelbad, Leve de Après Ski en Zomerhitte bereikte hij enkele weken de hitlijsten en kregen zijn clips veel hits op YouTube. Zijn meest recente nummer tussen kroegen en kerken slaat ook weer erg goed aan. En de verwachtingen zijn weer erg hoog.

Kortom Tim is uitgegroeid tot een van dé après-ski en feestartiesten van dit moment en is niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige lied! Met zowel zijn eigen hits als bekende covers zorgt hij ervoor dat in zowel kroegen als op evenementen ieder feest een groot succes wordt!

Tim Schalkx boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tim Schalkx zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tim Schalkx wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tim Schalkx. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tim Schalkx te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.