Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tim Hofman boeken?

Tim Hofman boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tim Hofman

Wilt u Tim Hofman direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tim Hofman

Op 1 januari 2011 wordt Tim toegalaten tot BNN University. Na BNN University afgerond te hebben biedt 101TV Tim een baan als presentator/programmamaker aan. Hieruit voort komt het even scherpe als absurde TimTV: diepgang om te lachen.

Door zijn reportages voor TimTV en de furore die hij op het internet maakt als columnist en Twitteraar valt hij binnen BNN op, en men besluit dan ook om Tim voor het BNN/VARA-programma 24/7 aan te stellen. Voor dit programma bedenkt en maakt hij reportages, schrijft hij voice-overs en is hij live in de studio de internet-specialist.

Na 24/7 maakt Tim het programma FC Gay over homoseksualiteit en voetbal. Momenteel maakt hij items voor het programma Spuiten&Slikken. Tevens treedt Tim als Internet-expert op bij De Wereld Draait Door en BNN Today op Radio1. Naast internet expert is hij ook een expert op het gebied van social media. Tim heeft zijn eigen weblog debroervanroos.nl met duizenden vaste lezers.

Zijn werk als tekstschrijver, programmamaker en presentator gaat vrijwel altijd gepaard met een dosis scherpe humor, (journalistieke) gelaagdheid of een fijn potje enkelbijten. Het liefst goedlachs.

Tim Hofman boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tim Hofman zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tim Hofman wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tim Hofman. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tim Hofman te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.