Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Tim Douwsma boeken?

Tim Douwsma boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tim Douwsma

Wilt u Tim Douwsma direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tim Douwsma

De getalenteerde Tim Douwsma werd geboren op de 4 november 1987 te Drachten. De jonge Fries ontdekt al snel dat hij houdt van het entertainen van mensen. Tim’s talent om mensen te vermaken komt al op jonge leeftijd bovendrijven tijdens verschillende talentenjachten waar hij aan deelneemt. Door zijn enorme enthousiasme, zijn frisse uitstraling en zijn natuurlijke talent weet hij gemakkelijk de harten van het publiek te stelen.

Ondanks dat het talent al vroeg naar voren kwam neemt Tim pas op zijn 17e de beslissing zich volledig te storten op een carrière in de Nederlandse showbizz. Tim is vastbesloten door te breken als artiest en schrijft zich in voor een zang-, acteer- en presentatie opleiding in Groningen. Naast zijn opleiding blijft Tim auditeren. Zo ook voor de talentenjacht op tv: ‘So You Wanne Be A Popstar’. Tim behaald de vijfde plek in het programma en zijn deelname betekenen zijn eerste serieuze stappen in de muziekwereld. In 2008 komt zijn eerste eigen single ‘Wil je bij me blijven slapen’ uit. Het vrolijke nummer wordt een echte hit en behaald een mooie 18e plek in de Nederlandse single charts.

Naast zijn zangcarrière timmert Tim ook als presentator en acteur aan de weg. Hij presenteert geregeld een item in het RTL4 programma ‘Life & Cooking’ van Carlo en Irene en hij speelt een kleine gastrol in de soap ‘Onderweg Naar Morgen’. In 2008 wordt Tim ook toegelaten tot de acteeracademie van Hugo Metsers (FAAAM). Op dit moment is Tim te zien in de bioscoopfilm ‘De Hel van ‘63’. Het is een bescheiden rol, maar Tim kijkt met veel plezier terug op dit avontuur. “Ik ben een echte Fries dus het was erg leuk om mee te werken aan de film die gaat over de Friese Elfstedentocht, hét schaatsevenement waarop elke Fries enorm trots is.”; aldus Tim.


Nu richt Tim zich voornamelijk op zijn zangcarrière. “Ik vind acteren en presenteren erg leuk om te doen maar als zanger heb je direct contact met het publiek, het zien van de juichende menigte en de lachende gezichten, dat is zo te gek. Dit is de reden waarom ik me in eerste instantie op een zangcarrière wil richten” zegt Tim met een grote glimlach. In 2009 verscheen zijn tweede single ‘Ga’.

Inmiddels staat Tim hoog in de charts met zijn nieuwe single ‘Je bent de Hemel’. Het nummer heeft een melodie om bij weg te dromen en een tekst waar veel mensen zich mee kunnen identificeren. De meeslepende single 'Je Bent De Hemel' wordt al door meerdere radiostations opgepakt. O.a. 100% NL, Radio NL en de NPS draaien de melodieuze plaat zeer regelmatig.

Ook de videoclip bij het nummer, die werd opgenomen in het Belgische Brugge, is veelvuldig te zien bij verschillende zenders.

Tim Douwsma boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tim Douwsma zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tim Douwsma wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tim Douwsma. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tim Douwsma te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.