Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken?

Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Tilly en Roelien het Schoonmaakteam

Wilt u Tilly en Roelien het Schoonmaakteam direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Tilly en Roelien het Schoonmaakteam

Tilly is een harde werker. Ze is poetsmiep in hart en nieren en schaamt zich daar niet voor. Ze kent de fijne kneepjes van het vak. Roelien is nieuw in de schoonmaakwereld. Ernstig getroffen door de financiële crisis moet deze voormalige rijke dame nu zelf de huishoudhandschoenen aantrekken. Aan Tilly heeft ze een goede, maar strenge 'leermeesteres'. Dat levert komische situaties op, waar ook omstanders in betrokken worden.
Flexibele animatie typetjes schoonmaaksters Tilly & Roelien
Als controleurs op de netheid van alles wat denkbaar is, zijn Tilly & Roelien flexibel inzetbaar. Dus wat zijn uw plannen? Laat het ze weten, want Roelien kan het geld goed gebruiken en u kunt Tilly niet blijer maken dan haar bezem door uw event te mogen halen.

Tilly en Roelien het Schoonmaakteam boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Tilly en Roelien het Schoonmaakteam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Tilly en Roelien het Schoonmaakteam wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Tilly en Roelien het Schoonmaakteam. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tilly en Roelien het Schoonmaakteam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.