Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 7 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Thunderstorm boeken?

Thunderstorm boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thunderstorm

Wilt u Thunderstorm direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Thunderstorm

Op een twee- of viertal verhogingen staan witte standbeelden. Danseressen in strakke doeken gewikkeld maken prachtige bewegingen…… Een slagwerk breekt los….. en de danseressen bevrijden zich uit de cocoonen
De verhogingen waar zij opstaan blazen rook en veroorzaken een enorme windstroom waarin de danseressen een dynamische choreografie maken met enorm lange doeken…… Een climax volgt waarbij de slagwerkers hun laatste slagen slaan en de windmachines vallen plotseling stil… Op de laatste slagen schieten twee danseressen het afschietmechanisme af dat zij op hun rug dragen met vele glitters (of serpentines)

Deze windmachines kunnen eventueel ook bij de ingang als ontvangst gebruikt worden. Uw gasten lopen dan als het ware tussen twee bewegende zuilen door. Een gedeelte van de wapperende doeken kan ook met een welkomst tekst of logo bedrukt worden.

Thunderstorm boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thunderstorm zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thunderstorm wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thunderstorm. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thunderstorm te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.