Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 60 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Energieke feestband
Volledige prijslijst

Three O` Four boeken?

Three O` Four boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Three O` Four

Wilt u Three O` Four direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Three O` Four

Feestband
Een feest is geen feest zonder een goede feestband. Een feestband die de stemming perfect aanvoelt, weet wanneer de party een oppepper nodig heeft of wanneer er een romantische noot gespeeld moet worden. Een band ook, die zich realiseert dat alles draait om gezelligheid, de gelegenheid, de gasten. Zo’n band is Three O’ Four

Coverband
De Coverband Three O’ Four bestaat uit zes muzikanten, inclusief een charismatische zanger en een zangeres met een prachtige stem. Professionals in hart en nieren, opgeleid aan het conservatorium, die pure vakmanschap combineren met een aanstekelijk enthousiasme.

Bruiloftsfeest & Bedrijfsfeest Feestband
Wat Three O’ Four speelt? Veel – nee, bijna álles! Van rock, dance en soul tot latin en ballads. En van Rihanna, U2, Kings of Leon en Queen tot Anouk en LMFAO . Altijd in overleg met de feestgevers, uiteraard. Nederlandstalig? Ook. Niet bedoeld voor de polonaise, wél om voor een perfecte sfeer te zorgen.
Zo staat Three O’ Four garant voor een onvergetelijke happening waar lang over wordt nagepraat. Of het nu om een bruiloft gaat, een grootse verjaardag of een bedrijfsfeest.

Feestband + DJ = “Non stop party!”
We hebben trouwens ook onze eigen huis DJ. De enige echte DJ Ab2U. Als klant van Three O’ Four kunt u DJ Ab2U voor geringe meerprijs erbij boeken!

Three O` Four boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Three O` Four zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Three O` Four wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Three O` Four. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Three O` Four te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.