Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Thomas Gold boeken?

Thomas Gold boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thomas Gold

Wilt u Thomas Gold direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Thomas Gold

De afgelopen jaren heeft Thomas veel succes gehad, je kon niet in een van de werelds beste clubs stappen zonder een originele track, remix of samenwerking van Thomas Gold uit de speakers te horen komen gedurende de avond. Als DJ is Thomas bekend vanwege zijn grote mixing skills.

Toen DJ Magazine aan Swedish House Mafia, Axwell, Sander van Doorn en Cosmic Gate vroeg wie hun favoriete DJ/Producer is noemden ze allemaal maar één naam, namelijk die van Thomas Gold. Als een producer focust Thomas op kwaliteit in plaats van kwantiteit.

Thomas Gold boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thomas Gold zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thomas Gold wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thomas Gold. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thomas Gold te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.