Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 180 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 1.195,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

Thomas de Stoomlocomotief boeken?

Thomas de Stoomlocomotief boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thomas de Stoomlocomotief

Wilt u Thomas de Stoomlocomotief direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Thomas de Stoomlocomotief

Thomas de Stoomlocomotief is al tijden een veel bekeken kinderserie. Het eigenwijze en populaire treintje, waarvan vele speelgoedartikelen verschenen zijn, was onlangs ook te zien in de Nederlandse en Belgische theaters. Samen met de Dikke Controleur arriveert Thomas vanaf nu ook graag op uw evenement voor een meet & greet of kindershow. Iedereen instappen, op volle kracht vooruit!

Het is mogelijk om een losse ontmoeting te boeken met alleen Thomas de Stoomlocomotief, met alleen de Dikke Controleur, of met beiden!

Kindershow
Tijdens deze vrolijke, 30 minuten durende kinderact zingen de Dikke Controleur en Thomas diverse liedjes, bekend van de televisieserie en theatervoorstellingen. Voor grote evenementen is het ook mogelijk een aantal conducteurs aan de voorstelling toe te voegen. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Aansluitend is er een Meet & Greet van 20 minuten met de Dikke Controleur en Thomas de Stoomlocomotief.

Thomas de Stoomlocomotief boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thomas de Stoomlocomotief zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thomas de Stoomlocomotief wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thomas de Stoomlocomotief. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thomas de Stoomlocomotief te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.