Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.975,- excl. BTW
  • Opmerking: Ook te boeken met band
Volledige prijslijst

Thomas Berge boeken?

Thomas Berge boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thomas Berge

Wilt u Thomas Berge direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Thomas Berge

In 2001 krijgt Thomas Berge zijn eerste rol op de planken in de musical Oliver. Al in 2003 scoort Thomas maar liefst 11 keer platina.

In 2007 is Thomas Berge op de tv te zien bij de TROS in een eigen real life soap en tekende Thomas Berge voor de Titelsong van Highschool Musical 2 (World Disney).

Door de jaren heen wint Thomas Berge prijzen als de Zilveren Harp, de Originele Rembrandt, de Gulden Vedel en de Populariteits Award in de Categorie Zanger.

in 2008 maakte Thomas Berge de stap naar de grote concertpodia. Zijn concerten in de Heineken Music hal waren tot twee maal toe uitverkocht. Levend bewijs hiervan is de live TV-registratie van de concertcyclus van Thomas, die ten overstaan van een uitbundig en enthousiast publiek de lovende kritieken oogstte van alle aanwezigen en van de Nederlandse vakpers.

Met de hitsingles Zonder Jou en Ieder Moment bereikte Thomas Berge in 2009 topposities in de charts. De ultieme bekroning volgde in de vorm van een Nummer 1 Hit met het nummer Kon ik nog maar even bij je zijn.

Ook volgt er een speciale kerstsingle 'Het is geen Kerstfeest zonder jou' i.s.m. 100%NL. Deze staat in no-time op nr. 1 in de hitlijsten en daarmee sluit Thomas een zeer succesvol 2009 af!

Het jaar 2010 kent een reeks van uiterst succesvolle live-optredens zoals zijn deelname aan de Toppers In Concert, de performance op de 50ste verjaardag van René Froger en de vertolking van een aantal klassieke titels in de Mattheus Masterclass.

Met de singles Ik Vertrouw Je Niet Meer en Niets Te Veel bereikte Thomas wederom hoge noteringen in de hitlijsten.

Thomas Berge is naast zanger ook een bekende Nederlander. In TV programma's als Sterren dansen op het ijs, de beste zanger van Nederland en Just the two of us was Thomas onlangs nog een graag geziene gast.

Thomas Berge boeken voor een optreden?

Thomas Berge is te boeken voor een optreden op uw event of prive feest. In een 30 minuten durende act komen alle hits uit de afgelopen jaren voorbij.

Thomas Berge boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thomas Berge zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thomas Berge wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thomas Berge. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thomas Berge te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.