Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Thom Goderie boeken?

Thom Goderie boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thom Goderie

Wilt u Thom Goderie direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Thom Goderie

Nederlands nieuwste en veelbelovende presentatie talent.

Op de middelbare school ontdekte Thom zijn passie voor toneel en presenteren en zijn talent bleef dan ook niet lang onopgemerkt. Al gauw werd hij veelvuldig gevraagd om verschillende evenementen op school te presenteren. Na de HAVO ging hij stedenbouw studeren aan de NHTV in Breda, maar de wereld van de showbizz bleef hem roepen.

Thom werd in 2011verkozen door Patricia Paay, Jamai Loman, Britt Dekker en voormalig COC voorzitter Vera Bergkamp tot MR. Gay 2011. Dit leidde tot covers van verschillende bladen en werd hij meerdere malen uitgenodigd als gast in tv programma’s bij RTL, SBS, AT5 en OutTV.

In 2011 begon Thom als razende reporter bij OutTV. Het werk bestond uit het maken van diverse reportages. Van Glamour feesten tot manifestaties en van het verslag leggen van reizen tot lifestyle. In 2012 heeft Thom ons land vertegenwoordigd tijdens de MR Gay World verkiezing in Zuid Afrika. En met geweldig resultaat, hij eindigde namelijk op de 4de plaats wereldwijd en won de Mr Congeniality en Mr Best Formal Wear awards. Door dit avontuur  werd hij een vaak geziene gast bij Life4You RTL4, Omroep Brabant, Powned News en op de radio was hij te horen bij Giel Beelen 3FM en Q Music. In dat zelfde jaar werd Thom gevraagd in het ochtend programma van Q Music. Als verslaggever bracht hij alle nieuws omtrent premières en glamour partijen in Nederland voor de populaire radio zender.

In 2012 zat Thom samen met o.a. Carlo Boszhard en Kim Holland in de vakjury van de MR Gay 2012 verkiezing. En werd hij uitgeroepen door de Spits als “de lieve Mona van de gayscene”. Wegens zijn toegankelijkheid voor jongen mensen die hij hielp.

Begin 2014 lanceerde Thom op succesvolle wijze zijn eerste eigen tv programma bij OutTV: ‘Thom’s Warehouse’. In dit programma neemt Thom  een kijkje in het leven van bijzondere mensen zoals Maik de Boer, Andre van Duin, Hans van Manen, Frans Molenaar, Carlo Boszhard, Derek Ogilvie en vele andere.

Ook dit jaar was Thom te zien als assistent in het nieuwe tv programma “ Typisch Carlo & Irene” voor RTL4. Thom is een vrolijke en enthousiaste presentator en beschikbaar voor de presentatie van onder andere product presentaties, artiesten avonden en daarnaast is Thom bezig met de ontwikkeling van een nieuw kinder tv programma en in gesprek met enkele omroepen.

Thom is een frisse, sprankelende jonge presentator die zijn vak verstaat. Een echte toevoeging voor elk evenement!

Thom Goderie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thom Goderie zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thom Goderie wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thom Goderie. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thom Goderie te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.