Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 495,- excl. BTW
Volledige prijslijst

Thom Craane boeken?

Thom Craane boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Thom Craane

Wilt u Thom Craane direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Thom Craane

Thom Craane werd geboren op 17 oktober 1991 in Waalwijk, al is Thom vanaf zijn geboorte woonachtig in het sprookjesachtige Kaatsheuvel. Een geboren podiumbeest die op jonge leeftijd al shows van Samson en Gert in elkaar zette. Op die nummers playbackte hij dan voor zijn klasgenootjes en vrienden. Op zijn eerste heilige communie krijgt hij een gitaarversterker en een microfoon. Vanaf dat moment is het zingen begonnen. In 2008 treed hij voor het eerst op tijdens de verjaardag van een goede vriendin. Vanaf dat moment krijgt Thom mondjesmaat optredens.

Op 18 november 2012 brengt Thom zijn allereerste single uit: ’Kom maar op’. Vanaf dat moment gaat het balletje rollen en brengt vervolgens nog een heel aantal singles uit . ‘Watje’, ‘Zou willen weten’, ‘Nobody is perfect’, ‘De nacht is mijn leven’, ‘Zeg mij’ zijn een aantal titels van nummers die Thom heeft uitgebracht. Op 25 augustus 2018 bracht Thom zijn allereerste album uit. Deze kreeg dezelfde titel als zijn allereerste single ‘Kom maar op’. Op dit album staan al zijn bestaande nummers en een x aantal nieuwe nummers.

Thom had nog een hele grote droom. Een groot meezingconcert met live band. Op 1 oktober 2016 was de eerste editie van Thom Craane in Concert. In Sporthal de Werft in Kaatsheuvel bracht Thom, onder leiding van de begeleidingsband Mother’s Disaster, bekende meezingers in een 3,5 durende show. Op 18 en 19 januari 2019 was de tweede editie met i.p.v. één show, twee uitverkochte shows.

Thom Craane heeft al jaren hetzelfde motto: Van ieder feest een KNALfeest maken!

Thom Craane boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Thom Craane zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Thom Craane wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Thom Craane. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Thom Craane te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.