Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 2.995,- excl. BTW
  • Opmerking: Alle grote 80`s & 90`s hits
Volledige prijslijst

They want you boeken?

They want you boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van They want you

Wilt u They want you direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie They want you

Tijdens een optreden van They Want You! gaat gegarandeerd het ‘dak er vanaf’. They Want You! laten tijdens hun optreden de meezing-tijden van de seventies & eighties herleven, met nieuw gearrangeerde nummers met verrassend moderne invloeden. Als Lumberjack, Police-officer, Sailor en uiteraard Indian komen de heren in schitterende showkostuums op de bühne en vervolgens gaat de “disco & dance revival” van start. Deze sprankelende show met uitsluitend de grootste hits van de The Gibson Brothers, The Jacksons en natuurlijk The Village People beleeft een geweldige publieksfinale met het nummer YMCA! They Want You! is een originele en dynamische live gezongen feelgood act!

They want you boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over They want you zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over They want you wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van They want you. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over They want you te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.