Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

Theo van Cleef boeken?

Theo van Cleef boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van Theo van Cleef

Wilt u Theo van Cleef direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie Theo van Cleef

Theo van Cleef is geboren op 02-02-1956 te Nijmegen, eind jaren 80 is Theo in de muziek terecht gekomen en heeft hij bij verschillende bands gezeten. In 1990 is Theo van Cleeff solo gegaan en is sinds die tijd een goede bekende in zijn geboortestad Nijmegen vanwege van zijn uitzonderlijke zangkwaliteiten.

Zijn publiek breidde zich uit toen hij in 1993 met zijn eerste CD-album op de markt kwam. Deze eerste CD was in eigen beheer opgenomen en de titel lag voor de hand: “The First”. Hij bevatte 14 covers van, voornamelijk Amerikaanse, songs.

Deze CD was het startsein om ook eens elders in het land op te treden.
Na de vele optredens in zowel binnen- als buitenland werd het tijd voor een tweede album. Doch dit keer opteerde hij voor nieuw, speciaal voor hem geschreven, repertoire en op dit album verschenen 10 gloednieuwe nummers en slechts 2 opnieuw gearrangeerde covers. De titel van het 2e album is “Some one for you”.

Na een optreden in de Henny Huisman Soundmixshow (1996) kreeg Rob Peeters van RPC Entertainment deze CD toegespeeld en hij besloot 2 titels eruit te tillen en deze geheel opnieuw op te nemen, dit onder bezielende leiding van producer/arrangeur John v.d. Ven en Hans Aalbers. Zo verscheen in augustus 1996 zijn eerste Cd-single “Cheryl Moana Marie” gekoppeld aan het zomerse door Defly v.d. Meulen geschreven “Tropical Island”.

Daarbij is het niet gebleven want in 1997 kwam de Cd-single”If I only had time” uit.
Voor de liefhebber van het Nederlandstalige lied bracht Theo van Cleeff in 2000 het album “Impossible dream” uit met daarop 5 Nederlandstalige nummers, te weten “Ritme van de regen”, “In al mijn dromen”, “Raar gevoel”, “Gesloten ogen” en een Nederlandse uitvoering van “Cheryl Moana Marie”.

Theo van Cleef boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over Theo van Cleef zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over Theo van Cleef wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van Theo van Cleef. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Theo van Cleef te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.