Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Young Beethoven boeken?

The Young Beethoven boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Young Beethoven

Wilt u The Young Beethoven direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Young Beethoven

Een jonge, knallende coverband die is geboren onder de bezielende vleugels van de bekende coverband Beethoven. Gelijk is daarmee ook de standaard gezet, want geheel in de visie van Beethoven is ook The Young Beethoven trendsettend en professioneel. Elk feest zal ze op een passionele manier naar haar hand zetten en er wordt niet gerust tot het publiek tot het maximale is opgezweept!

Je wordt verrast door een frisse band vol jonge honden, allemaal muzikale zwaargewichten. Een fantastische zanger en  zangeres, beide rasentertainers en voorzien van de gave om je recht in je hart te raken. En dan de rest van de band...Dj Sven, een kruising tussen Afrojack en Lenny Kravitz. Een drummer die je zelf laat stuiteren van enthousiasme, geweldige gitarist tevens ladykiller en dan de groovende bassist, steady en zelfverzekerd.

Niet minder verrassend is de unieke podiumopstelling en vette show die je een totale, intense feestbeleving zal geven. LED-wall, Laser en uitgebreid licht ondersteunen op originele wijze het muzikale geweld.

In het jaar dat ze nu bestaat heeft The Young Beethoven vele mooie optredens mogen verzorgen. Te gekke openbare optredens voor o.a. De Boeskool is Los in Oldenzaal (Groot pleinfeest voor ruim 10000 man publiek), Beachparty bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal, Stadsfeest Doetinchem, Relatieplanet Singlesparty, en verschillende discotheken. Ook is TYB de perfecte band voor private party’s en bedrijfsevenementen. Afgelopen jaar mochten ze schitteren bij o.a. feesten van Nike, Jumbo en Etos (Escape Amsterdam).

The Young Beethoven has THE MAGIC, en die ga je horen, zien en vooral voelen!

The Young Beethoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Young Beethoven zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Young Beethoven wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Young Beethoven. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Young Beethoven te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.