Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The X-mas Vocals boeken?

The X-mas Vocals boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The X-mas Vocals

Wilt u The X-mas Vocals direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The X-mas Vocals

The X-mas Vocals treden op in een samenstelling van 8 zangers (7 uitstekende amateur-zangers en een geschoold muzikaal leider)
Zij zingen traditionele Engelse christmas carols en gaan gekleed in prachtige kostuums in de stijl van het Engeland aan het eind van de 19e eeuw (Charles Dickensstijl).

Deze groep komt het best tot z’n recht wanneer gezongen wordt voor ‘passerend publiek’ of wanneer de act optimaal gebruik kan maken van zijn mobiele karakter.

The X-mas Vocals boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The X-mas Vocals zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The X-mas Vocals wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The X-mas Vocals. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The X-mas Vocals te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.