Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The X-Mas-Busquitos boeken?

The X-Mas-Busquitos boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The X-Mas-Busquitos

Wilt u The X-Mas-Busquitos direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The X-Mas-Busquitos

The X-Mas-Busquito's is een gekke, grappige, geweldige, swingende band die een glimlach op ieders gezicht zal toveren. De X-Mas-Busquito’s spelen een zeer gevarieerd repertoire dat een periode van bijna honderd jaar bestrijkt. Van de ‘Roaring Twenties’ tot gistermiddag. Liedjes van Disney, Django Reinhart, The Mills Brothers, Louis Prima, Sonny Rollins, and Irving Berlin, om er zomaar een paar te noemen.

Hun straatact waarbij de gehele backline met accu op gepimpte rollators wordt rondgereden is dus uitermate geschikt voor straat (theater) festivals of kleine akoestische locaties. Maar ook op een groot podium met normale backline staan De Busquito’s als een huis, zoals reeds bewezen op diverse jazzfestivals in binnen en buitenland.

Vanaf de maand november tot en met december veranderen The Busquito's in The X-Mas-Busquito's en spelen zij het kerst repertoire Buisquito style. De laatste jaren reeds met veel succes in Duitsland en Nederland!

The X-Mas-Busquitos boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The X-Mas-Busquitos zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The X-Mas-Busquitos wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The X-Mas-Busquitos. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The X-Mas-Busquitos te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.