Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 2.700,- excl. BTW
  • Opmerking: 70`s & 80`s Motown Repertoire, latinhits
Volledige prijslijst

The Working Girls boeken?

The Working Girls boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Working Girls

Wilt u The Working Girls direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Working Girls

In hun inmiddels tienjarig bestaan heeft de carriere van The Working Girls een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling doormaakt.
Hun uiterst professionele, internationaal georienteerde en exact getimede show, is sindsdien slechts weinigen onbekend gebleven.

Een optreden in Paul de Leeuw’s toenmalige televisieshow ‘De Schreeuw van de Leeuw’ bleek baanbrekend en opende de weg naar nationale bekendheid, waardering en erkenning. The Working Girls vormden de absolute eye-catcher in de unaniem als hoogst gewaardeerde en best bekeken aflevering uit de populaire reeks, waarmee zij voor het overgrote deel verantwoordelijk werden gesteld voor de brede acceptatie van travestie bij het Nederlandse publiek. The Working Girls zijn een hot item en kunnen zich verheugen in de blijvende interesse van zowel binnen- als buitenlandse televisieprogramma’s, die de groep door de jaren heen niet uit het oog zijn verloren en tot ver over ‘s lands grenzen hebben gebracht.

Hun vele succesvolle optredens, waaronder de voorprogramma’s van Rene Froger’s uitverkochte Kuip-concerten, de ‘kick-off’ in een volgepakt Olympisch Stadion, voorafgaand aan de Champions-League topper Ajax-Real Madrid en het uitermate succesvolle optreden in The Marquis Theatre in het supermekka van de showbizz, het New Yorkse ‘Broadway’, waren aanleiding tot kamerbrede interviews in de meest vooraanstaande (inter)nationale dag- en weekbladen.
De grote internationale belangstelling voor, volgens een Amerikaans Dagblad, ‘Europe’s Best Female Impersonators’, bracht The Working Girls inmiddels naar vele landen, waaronder; de Verenigde Staten, Mexico, Venezuela, Israлl, Frankrijk, Portugal, Oostenrijk, Engeland, Schotland, Duitsland en Belgiл.
Voor een periode van ruim vijf jaar verliet Red Head Diana de groep. Cindy & Sheila "kept up the good work" als duo, en met een aangepaste show boekten de twee ook weer grote successen in binnen en buitenland.
Maar sinds December 2005 zijn The Working Girls weer compleet als trio in de originele bezetting, Cindy, Sheila en Diana !!
Geheel in de Vintage trend brengen zij de originele show waarmee ze al vele zalen op de kop zetten!
Een sterke compacte show met een ongekend hoge amusementswaarde, nog steeds en ontegenzeggelijk het handelsmerk van The Working Girls.

The Working Girls boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Working Girls zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Working Girls wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Working Girls. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Working Girls te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.