Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Woof boeken?

The Woof boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Woof

Wilt u The Woof direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Woof

The Woof, een stel jonge honden die wel raad weten met de oude klassiekers. Rock ’n roll muziek die voor alle leeftijden herkenbaar is. Op jonge leeftijd waren de vier heren al verliefd op vaders LP’s, en daar is niets aan veranderd! Jerry Lee Lewis, Johnny Cash, Elvis, The Beatles en The Rolling Stones. Dit alles komt voorbij in deze energieke live show!

De afgelopen vijf jaar heeft de band op verschillende kroegen en (food)festivals in Nederland en het buitenland gestaan en hebben ze kunnen laten zien dat ze eigenlijk gewoon in het verkeerde tijdperk geboren zijn. Als rock’n roll legendes strak in pak en met de puntschoenen aan gaan ze elk podium onbevreesd en met een flinke dosis energie te lijf!

The Woof boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Woof zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Woof wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Woof. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Woof te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.