Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: € 7.500,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Voice of Holland Band boeken?

The Voice of Holland Band boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Voice of Holland Band

Wilt u The Voice of Holland Band direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Voice of Holland Band

Het is dé ultieme begeleidingsband van Nederland: louter hits van Nederlands populairste en bekendste talentenjacht, The voice of Holland.

Deze live band is nu te boeken voor uw evenement met of zonder gastoptredens van artiesten uit The voice of Holland.

Voor een avondvullend programma zit u bij The voice of Holland Band gebeiteld. Van discoclassics tot de hits van nu - eerste klas kwaliteit
gespeeld door ervaren musici. De mogelijkheden zijn onbegrensd, the sky is the limit. In samenspraak met u verzorgen wij de perfecte muzikale invulling van uw evenement.

The voice of Holland Band Showfacts:
- Live optreden met 6 muzikanten
- Zeer uitgebreid repertoire
- Speelduur: maximaal 3 x 45 minuten binnen 4 uur
- Begeleiding van alle The voice of Holland artiesten
- Begeleiding van andere artiesten ook mogelijk
- Volledige techniek productie tegen meerprijs

The Voice of Holland Band boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Voice of Holland Band zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Voice of Holland Band wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Voice of Holland Band. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Voice of Holland Band te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.