Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 60 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Underdogs boeken?

The Underdogs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Underdogs

Wilt u The Underdogs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Underdogs

‘The Underdogs’ is een DJ Team bestaande uit drie jonge honden afkomstig uit Brabant. Dit trio luistert naar de namen Jimmy, Niels en Frence. Jimmy is de man op het podium met de mic in zijn hand, Met zijn stem laat hij jullie zijn energie voelen. Niels en Frence zorgen met hun “sound” ervoor dat De voetjes gegarandeerd van de vloer gaan. Pas wel op voor rondvliegend confetti en dampende Sit-downs.

Van klein tot grote feesten gooien ze het publiek los met Moombathon, Trap, Freestyle en andere dansbare stijlen. Zo hebben ze onder andere met Mental Theo, Puinhoop Kollektiv, David Ghetto, LNY TNZ en meerdere bekende dj’s het podium gedeeld. Al vele festivals, feesttenten en kroegen hebben zij op zijn kop gezet.  Voor alsnog doen ze het met hun eigen Mashups en Bootlegs, maar uitsluitsel over een eigen nummer geven ze zeker niet!

The Underdogs Boeken

Voordat ‘the Underdogs’ als groep samen zijn gekomen, draaiden de DJ’s onafhankelijk van elkaar vele jaren op verschillende feesten. Zij besloten om hun krachten te bundelen en samen een groep te starten.‘The Underdogs’ was geboren. Iedere DJ binnen de groep heeft zijn eigen kwaliteiten. Als groep vinden ze hierin de perfecte combinatie met verschillende stijlen.

The Underdogs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Underdogs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Underdogs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Underdogs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Underdogs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.