Twilight Entertainment

     
 • Tijdsduur: 3 x 40 min min.
 • Geluid: Excl. geluid
 • Prijs:

  A PHP Error was encountered

  Severity: Notice

  Message: A non well formed numeric value encountered

  Filename: twilight/artist_detail.php

  Line Number: 34

  € 1.495,- excl. BTW
 • Opmerking: Vanaf gage/prijs
Volledige prijslijst

The Triplicats boeken?

The Triplicats boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Triplicats

Wilt u The Triplicats direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Triplicats

The Triplicats bestaat uit Dewi, Diederick en Sebas. Zij hebben elkaar ontmoet in Studio 21 in Hilversum, waar zij al jarenlang de muzikale omlijsting verzorgen bij dinnershows en diverse grote evenementen. Onlangs hebben ze besloten hun vleugels uit te willen slaan naar buiten de studio.

The Triplicats onderscheiden zich van andere akoestische trio’s door hun originaliteit, kwaliteit en multi-instrumentaliteit. Niet alleen Dewi, maar ook Diederick kan de leadzang op zich nemen, alsmede ipv de piano eens de viool op te pakken. Omdat Sebas naast contrabas ook gitaar speelt en meezingt, kan het trio zeer gevarieerd voor de dag komen. Ook zijn ze hierdoor overal inzetbaar. Niet alleen hun eigen repertoire brengen zij ten gehore, maar ook muziek op maat is geen probleem voor dit muzikale trio.

Oude jazz en easy listening wordt afgewisseld met hits van nu, in een ‘vintage’ uitvoering. Met hun swing vintage music, loepzuivere driestemmigheid en het tot in de puntjes verzorgde uiterlijk zijn The Triplicats een lust voor oog èn oor.

The Triplicats boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Triplicats zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Triplicats wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Triplicats. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Triplicats te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.