Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 45 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.650,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

The Triolettes boeken?

The Triolettes boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Triolettes

Wilt u The Triolettes direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Triolettes

Met veel plezier verzorgen The Triolettes een stijlvol, muzikaal, meerstemmig optreden, waarbij hun passie, gecombineerd met uw specifieke wensen, uw evenement memorabel zullen maken!

The Triolettes zijn te boeken voor de muzikale omlijsting van elke borrel-, receptie, diner of andere feestelijke aangelegenheid. Hun programma bestaat uit de ware oldies zoals 'Mr. Sandman' en 'Tico Tico', maar zij zingen ook hedendaagse songs van onder andere Amy Winehouse en Jason Mraz in een heerlijke '50's sound! De dames staan altijd garant voor een programma op maat. Zo zijn ze mét of zonder band te boeken als 'sfeermakers' met swingende up-tempo nummers, of als 'sfeerondersteuners' met rustiger repertoire."

The Triolettes laten hoe dan ook een onvergetelijke indruk achter, zowel met hun verschijning maar zeker vanwege hun vocale kwaliteiten.

The Triolettes boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Triolettes zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Triolettes wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Triolettes. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Triolettes te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.