Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: Hits: Disco Inferno, Shout
Volledige prijslijst

The Trammps boeken?

The Trammps boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Trammps

Wilt u The Trammps direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Trammps

Deze USA discoformatie toert al vanaf eind jaren zeventig met veel succes door Nederland, België en de USA. Enkele uitstapjes brachten hen in het Verre Oosten. De naam The Trammps, hetgeen afstamt van zwerver, is daarom nog niet zo vreemd gekozen.

Dat The Trammps een goede binding met Europa hebben, is duidelijk. Het retourtje USA-Europa wordt zo frequent gevlogen, dat het lijkt alsof zij in Europa zijn blijven wonen.

Van oorsprong waren The Trammps een complete muziekgroep met muziekinstrumenten als gitaar, keyboard, drums e.d. met daarbij de nodige zang. Door hun relatief kleine bezetting zijn zij gemakkelijker op diverse kleine en grote podia te plaatsen.

De discoacts duren in het algemeen 30 minuten. Live optredens met orkest ongeveer 45 minuten. Veelal loopt een en ander uit door de spontaniteit van het publiek. De orkesten kunnen tevens hun eigen repertoire ten gehore brengen zodat een avondvullend programma ontstaat.

Wie kent nu nog niet de bekende hits zoals:

- Disco Inferno
- Are You Ready
- Shout
- Where Were You When The Lights Went Out In New York City
- Hooked For Life
- Love Epidemic
- Save A Place
- That's Where The Happy People Go
- Twenty Five Miles
- Zing, Went The Strings Of My Heart
- Sixty Minute Man
- Move

Tijdens hun show brengen zij een compilatie van deze maar ook andere nummers ten gehore.

The Trammps anno 2004 bestaan uit:

- Harold "Doc" Wade (Keyboard en vocal)
- Stanley Wade (Vocal)
- Jimmy Wallace Williams (Leading vocal)
- John Hart (Vocal)

The Trammps boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Trammps zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Trammps wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Trammps. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Trammps te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.