Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Tour boeken?

The Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Tour

Wilt u The Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Tour

The Tour is al meer dan 10 jaar één van de beste en meest geboekte allround coverbands van Nederland. Met meer dan 1200 optredens in binnen- en buitenland heeft The Tour een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van.

The Tour, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloer vullende Hits!

Boekingen The Tour

Alleen de grootste Hits uit de jaren ‘90 t/m de beste Hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 Hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine! Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

Nu ook te boeken met blazerssectie!

The Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.