• Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Tour boeken?

The Tour boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Tour

Wilt u The Tour direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Tour

Sinds de oprichting in 2003, heeft de Amsterdamse allround coverband The Tour (voorheen Tour de Funk) een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd. De band speelt door heel Nederland met in totaal nu al meer dan 1000 optredens.

Van festivals, bedrijfsfeesten, studentenfeesten en bruiloften tot het verzorgen van het voorprogramma van grote Nederlandse acts op vooraanstaande podia. Daarnaast is The Tour ook ieder jaar te zien en te horen in diverse Europese steden, wintersportplaatsen en Azië. De zes muzikanten van The Tour staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Ze geven hun eigen twist aan elk nummer en weten hoe ze het publiek moeten betrekken met hun enorme enthousiasme.

Het uitgebreide repertoire van The Tour bestaat enkel uit de beste Pop, Funk, Rock en Dance Hits van de afgelopen 20 jaar. Een mix van klassiekers uit de 80’s en 90’s t/m de meest actuele Hits.

Kortom, een garantie om het publiek uit hun dak te laten gaan!

VASTE BEZETTING THE TOUR

Zang:                  Emmanuel Anning

Zang:                  Sarah Geels

Gitaar:                Tobias Wolfensberger

Basgitaar:            Matthijs Brüll

Toetsen:              Martijn Hendriks

Drums:                Erik Land

The Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Tour zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Tour wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Tour. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Tour te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.