Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. geluid voor artiest
  • Prijs: € 1.200,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Sunsets boeken?

The Sunsets boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Sunsets

Wilt u The Sunsets direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Sunsets

The Sunsets waren in 2009 zonder twijfel de meest spraakmakende nieuwkomers in de Vlaamse showbizz. Tijdens een ondertussen legendarische CD-voorstelling  in het oergezellige Café Beveren te Antwerpen, maakte de Vlaamse pers, niet toevallig op 1 april,  kennis met een jong, fris Vlaams accordeonduo. Het daaropvolgende weekend maakten The Sunsets hun felgesmaakte debuut voor het grote publiek op het Schlagerfestival te Hasselt. Het titelloze debuutalbum “The Sunsets” vertrok als een speer en werd op 16 mei 2009 de nr.1 van de Ultratop Albumcharts. 2 weken later ontvingen The Sunsets een GOUDEN Award voor de verkoop van meer dan 15.000 ex. Met ondertussen ruim 60.000 verkochte units van hun debuut-CD “The Sunsets” en meer dan 45 weken in de Ultratop charts overtroffen ze ieders verwachting.
 
Een opvolger voor hun uiterst succesvolle 1ste album kon niet uitblijven en bijna exact 1 jaar na de presentatie van hun debuut-CD, op 31 maart 2010, werd “Fiesta” feestelijk voorgesteld in “De Kaasboerin” te Deurne. Het sprookje van het jonge accordeonduo bleef maar duren. 3 weken na de release werd “Fiesta” het best verkopende album van Vlaanderen. Ook “Fiesta” bereikte moeiteloos de GOUDEN status. Na het onwaarschijnlijke succes van hun debuutalbum was het dus opnieuw raak voor The Sunsets. Het eenvoudige, maar niet voor de hand liggende concept van de grootste Schlagerhits op accordeon, bleek dus wederom een schot in de roos.
 
Het fenomenale succes van het Vlaamse accordeonduo The Sunsets kwam ook onze noorderburen ter ore. ‘Major’ platenlabel EMI Nederland tekende maar wat graag een contract met het Vlaamse duo en startte in 2010 met de promotie rond The Sunsets. In de zomer van 2010 maakten The Sunsets zo hun Tv-debuut bij het “TROS Muziekfeest op het plein”, onder het goedkeurend oog van Jan Smit en stonden ze  op het podium tijdens verschillende Mega Piraten Festijnen (gemiddeld 15.000 toeschouwers)  in Nederland.
 
Met een gezamelijke verkoop van meer dan 90.000!! ex. van hun debuutalbum “The Sunsets” en opvolger “Fiesta”, zijn The Sunsets één van de absolute bestsellers van de afgelopen 2 jaar. Het kwam dan ook als een verrassing toen hun management begin januari 2011 het vertrek aankondigde van ‘Sunset’ Matthias Lens. Uiteraard was het bijzonder jammer nieuws dat Annelies & Matthias niet langer als accordeonduo door het leven zouden gaan,  maar voor The Sunsets betekende dit evenwel zeker niet het einde, eerder een nieuwe start. Platenlabel ARS/Universal startte meteen de zoektocht naar een nieuwe accordeonpartner voor Annelies en ook het nieuwe album van The Sunsets werd gewoon verder voorbereid.
 
Ondertussen werd de nieuwe Sunset gevonden in de persoon van Johan Veugelers afkomstig uit het Nederlandse Weert samen met Annelies Winten zijn zij THE SUNSETS.

The Sunsets boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Sunsets zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Sunsets wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Sunsets. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Sunsets te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.