Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: Excl. geluid
  • Prijs: € 2.895,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Sunclub boeken?

The Sunclub boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Sunclub

Wilt u The Sunclub direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Sunclub

Tot in de verste uithoeken van deze wereld klinken sinds 1997 de zomerse klanken van “FIËSTA” van The Sunclub. Deze produktie is inmiddels een echte House-klassieker geworden. Jaydee, Typar & Atbe hebben in hun samenwerkingsverband, The Sunclub, inmiddels 2 albums en een tiental singles afgeleverd.De groep trad op in Brazilie, Thailand, Maleisie, Griekenland, Turkije, kortom overal waar The Sunclub op dat moment in de top 40 stond. In de zomer van 2003 bestormde The Sunclub opnieuw overal ter wereld de hitlijsten met "SUMMERJAM 2003" Inmiddels een dance – klassieker die maarliefst 9 weken in Nederland op nummer 1 stond!The Sunclub is helemaal terug "live on stage".

In een spetterende live -act, komen naast hun eigen hitsuccessen ook andere knallers van (zomerse) hits voorbij.  Door de jarenlange ervaring weet The Sunclub inmiddels wat het is om de zaalgeheel door het dak te laten knallen. Fiësta 4 ever is hun kreet, en Fiesta krijg je dan ook als ze langskomen!
Kortom; THE SUNCLUB FIËSTA 4 EVER!!!!

The Sunclub boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Sunclub zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Sunclub wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Sunclub. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Sunclub te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.