Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 1 x 10 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Stringlights boeken?

The Stringlights boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Stringlights

Wilt u The Stringlights direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Stringlights

Een adembenemend effect voor de opening van uw diner wanneer vele violisten langs de dinertafels lopen!!. Alleen hun fluorescerende strijkstokken en violen zijn zichtbaar in het black-light. Geheel van deze tijd en toch klassiek!

The Stringlights boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Stringlights zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Stringlights wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Stringlights. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Stringlights te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.