Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Stringkids boeken?

The Stringkids boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Stringkids

Wilt u The Stringkids direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Stringkids

De jeugd heeft de toekomst….. plotseling zijn vogelgeluiden hoorbaar. Als vanuit het niets komen kleine kinderen op viooltjes oplopen en spelen zij samen twee vrolijke muziekstukken. Een heel vertederend moment!

The Stringkids boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Stringkids zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Stringkids wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Stringkids. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Stringkids te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.