Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 600 pers.
  • Prijs: € 3.995,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Spitfires boeken?

The Spitfires boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Spitfires

Wilt u The Spitfires direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Spitfires

De legendarische frontman Hein Mighelbrink gaat nog één keer met The Spitfires op pad! De Tour start 1 februari 2020 in het Gelredome bij het Warkende Helden Live Concert en de Tour wordt doorgestart met een bijzondere presentatie in Hein’s woonplaats Ruurlo op zondagmiddag 9 februari 2020.

The Spitfires zullen overal in het land opduiken. Iedereen wil The Spitfires nog een keer... op het volksfeest.. op het festival... in het zalencentrum of in de feesttent... ofneethan!

Boekingen The Spitfires

The Spitfires staan voor meer dan 10.000 publiekshows, 500 liedjes, 50 hits en 25 klassiekers... Hein Mighelbrink ontving een 4x Platina Ouvre Award voor meer dan 160.000 exemplaren in Nederland en voor zijn onschatbare bijdrage aan de Nedersaksische volkscultuur in het algemeen en de dialectmuziek in het bijzonder.

The Spitfires zijn:

Ruud, Bassist / Paul, Toetsenist / Leon, Drummer / Sjors, sologitarist / Edwin, Slaggitarist / Hein, Zanger, Bassist

The Spitfires boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Spitfires zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Spitfires wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Spitfires. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Spitfires te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.