Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Showbusters boeken?

The Showbusters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Showbusters

Wilt u The Showbusters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Showbusters

Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 uit de originele ideeën van Johan Bouquet het dynamische duo “The Showbusters”.

In 1990 stond Johan in de finale van Hennie Huisman’s Soundmixshow als de zanger van Simply Red. Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star en Penthouse. Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn Stem kan maken van onder meer Pavarotti, Paul de Leeuw, Helmut Lotti en André Hazes.

Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal staan en er toch liever live werd gezongen. Na een aantal jaren zoeken vond hij uiteindelijk de perfecte formatie, het dynamische duo “The Showbusters”.

De juiste man om dit duo mee te vormen is Jacques Kloes.

Velen kennen hem nog als zanger van de legendarische formatie “The Dizzy Man’s Band”, waarvoor Jaques als componist vele top-10 hits maakte, waaronder “Matter of Facts, “The Show” en “The Opera”.Ook wist Jacques als solozanger vele vaderlandse hitlijsten te bestijgen.

Grease
In deze ludieke act ziet u ze herleven. John Travolta en Olivia Newton-John. Vooral de dans capaciteiten van Olivia zijn verbluffend.


Met een indrukwekkend intro start de act met het nummer Caruso van Pavarotti gevolgd door Helmut Lotti’s Funiculi Funicula, de medley wordt afgesloten met het Slavenkoor.

Pavarotti Act

Everybody Needs Somebody
The Blues Brothers, een swingend geheel tijdens het optreden van “The Showbusters”.

Meatloaf Act
Het wereldberoemde nummer “Paradise by the dashboardlight”. Een komische vertolking met Jacques Kloes als Meatloaf en Johan Bouquet als Ma Flodder.

The Showbusters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Showbusters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Showbusters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Showbusters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Showbusters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.