Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 30 min.
  • Geluid: incl. tot +/- 350 pers.
  • Prijs: € 1.395,- excl. BTW
Volledige prijslijst

The Showbusters boeken?

The Showbusters boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Showbusters

Wilt u The Showbusters direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Showbusters

Op zoek naar een nieuwe act, ontstond in 1993 uit de originele ideeën van Johan Bouquet het dynamische duo “THE SHOWBUSTERS”.  In 1990 stond Johan in de finale van Hennie Huisman’s Soundmixshow als de zanger van Simply Red met het lied "If you don't know me by now". Daarnaast verdiende hij al jaren zijn sporen als zanger-gitarist in diverse popgroepen als Redpoint, Blue Star, Penthouse en Dizzy Man's Band. Opvallend zijn de uitmuntende imitaties die Johan met zijn stem kan maken van o.m. Pavarotti, Aretha Franklin, Zangeres zonder naam, Piet Veerman, Bee Gees en Koos Alberts.

Johan Bouquet wilde een unieke show starten waarbij diverse acts met veel humor centraal zouden staan. Natuurlijk moest alles live worden gezongen .Na een aantal jaren zoeken vond hij uiteindelijk de perfecte combinatie en juiste man om dit duo mee te vormen in Marcel Wessel

Johan Bouquet en Marcel Wessel zijn ondertussen al oude rotten in de muziekwereld. Johan begon al op zijn 16de in bandjes te spelen en heeft eigenlijk zijn hele leven als beroepsmuzikant gewerkt. In onder andere Blue Star, Redpoint en Penthouse was hij een gitarist met een uitzonderlijk stemgeluid. In 1989 deed Johan mee aan de Soundmixshow van Henny Huisman en hierin behaalde hij de finale met een imitatie van het nummer van Simply Red: If you don’t know me by now . Johan ging verder met Jacques Kloes. Deze was oprichter van de bekende jaren zeventig formatie Dizzy Man’s Band. Bekende hits waren o.a. The Opera, Matter of facts, Tickatoo en The Show. Bij de hernieuwde oprichting van deze band was het dan ook logisch dat Johan hierin plaats zou nemen als gitarist-zanger en als vervanger van Dirk van de Horst die naar BZN overstapte. Samen met Jacques Kloes werden ze de leading mannen van Dizzy Man’s Band. Op deze manier heeft hij ook Marcel Wessel leren kennen die in 1988 begonnen was met optreden met orkestbanden. Marcel was ook bijgevoegd als bandlid bij Dizzy Man’s Band. Ze besloten begin 90 om samen te gaan werken wat resulteerde in een doldwaze zang en verkleedact onder de naam: The Showbusters. Leuke acts als o.a. Pavarotti, The Blues Brothers en de vrolijke koster maken dit tot een unieke en feestelijke act. In deze samenstelling treden de beide heren met elkaar op met veel succes. Johan en Marcel zijn als duo “The Showbusters” op ieder feest te plaatsen.

Johan Bouquet maakte tijdens zijn optreden in het programma "Bloed zweet & Tranen" van 2015 grote indruk met een prachtige vertolking van Ik hou van jou van Gordon". Dit resulteerde in een plek op de veel begeerde "Hotseat".

The Showbusters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Showbusters zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Showbusters wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Showbusters. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Showbusters te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.