Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Scorpions boeken?

The Scorpions boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Scorpions

Wilt u The Scorpions direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Scorpions

Het verhaal begon in de jaren '60 toen The Scorpions uit Manchester, Engeland een nummer een hit in Nederland met 'Hello Josephine' in 1965 had. Het bleef in de Radio Veronica hitlijsten voor niet minder dan 33 weken!. Meer succes volgde met hits zoals 'Ann Louise', 'Greensleeves' en 'Baby Baby Balla Balla ". Alle drie zorgde ze voor notities in de Top 40.

Tijdens hun hoogtijdagen The Scorpions verscheen met Golden Earrings op de 'Tiener Top Show' en hun mooiste moment aan het spelen was met The Everly Brothers en The Supremes te zien van de 'Grand Gala Du Disque "in 1965.

Het liedje dat ze altijd zal worden herinnerd voor is ongetwijfeld 'Hello Josephine'. Het werd opnieuw opgenomen in de hitlijsten en kreeg in de top tien in 1977, na een Scorpions reünie verschijning op een tv-show genaamd 'De Dag van de muziek stierf'. Dit werd twee weken later gevolgd door een verschijning in het bekende programma "Top Pop".

De hernieuwde belangstelling in de groep resulteerde in een ander album in 1978 genaamd 'My Own Way to Rock' op het Telstar label. De Scorpions waren in voorbereiding om in 1984 een come back te maken. Helaas werd dit gecancelt door een ernstige ziekte van Peter Lewis, welke nadien aan kanker overleed.

 Anno 2011 huidige line-up bestaat uit drie leden uit 1965:

Zanger en gitarist Graham Lee, die met de Scorpions speelde tijdens de jaren '60 en '70. Graham heeft ook gespeeld met Billy J. Kramer en Wayne Fontana maar is van mening aantal goede jaren met Hermans Hermits, geleid door Barry Whitwam, als een van de hoogtepunten van zijn carrière.

Tom Unthank op drums en Roy Smithson op keyboards, beide gespeeld tijdens de jaren '60 en '70 met de Scorpions op vele tv-shows, optredens en opnames. Tom is de bewoner drummer in een Manchester nachtclub voor vele jaren. Hij heeft ook gedrumd voor vele topartiesten.

Net zoals het spelen op keyboards, heeft Roy voorwaarde dat de hoge harmonieën op de meeste van de Scorpions opnames en optredens.

Diccon Hubbard op basgitaar is een welkome aanvulling op de band. Hij brengt een schat aan ervaring en heeft gespeeld met Wayne Fontana, Billy J. Kramer en Dave Berry, een paar te noemen.

Fans zullen blij zijn om te weten dat de Scorpions van plan zijn een nieuw album uit te brengen in begin 2011.

Tracklist:

- Hello Josephine
- Johnny B Goode
- Keep A Knocking
- Some Other Guy
- Just One Look
- (Ain’t that) Just Like Me
- Ann-Louise
- Rip It Up
- Bye Bye Johnny
- What 'D I Say
- Not Fade Away
- Baby Back Now
- Hey Little Girl
- Sweet And Lovely
- So Mystifying
- Hey Honey
- Bo Diddley
- You Treat Me Bad
- Greensleeves
- Cheated
- Get Out Of My Life Woman
- Baby Baby Balla Balla
- Tobacco Road
- Fortune Teller
- Long Tall Sally
- Gone Mama
- Why Do You Love Me So
- Too Much Monkey Business
- Who Do You Love
- Gloria
- Sticks And Stones
- Stand By Me
- Nana Song
- My Babe
- Lonely Avenue
- I've Got My Mojo Working
- Under The Boardwalk
- I Can Tell
- Ecstacy
- Too Many Lovers
- You Treat Me Bad • Demo
- Cheated • Demo
- Hey Little Girl • Orch.-Take
- Bo Diddley • Orch.-Take
- Greensleeves • Orch.-Take

The Scorpions boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Scorpions zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Scorpions wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Scorpions. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Scorpions te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.