Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Scene boeken?

The Scene boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Scene

Wilt u The Scene direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Scene

Na de split in 2002 geeft The Scene sedert 2007 weer samen vol gas op de planken. En op 12 maart 2012 verscheen alweer de vijftiende CD & vinyl: ‘CODE’!

Het oefenkot van The Scene werd tijdelijk omgebouwd tot een studio. Met groot enthousiasme zag (tussen apparaten, snoerenspaghetti, dempschotten, lege flessen & een lopend buffet) daar de nieuwe CD het licht. De techniek was in handen van Emile den Tex die onder andere staat voor een unieke opnamemethode, zoals ooit toegepast door Led Zeppelin en de Stones.

Op 11 maart presenteerde The Scene hun nieuwe CD in Paradiso. De CD wordt bejubeld, de band is in topvorm!

Met een prijzenkast die bestaat uit Edisons, Gouden Harp, Popprijs; nieuw eigen werk en hits als ‘Blauw’ en ‘Iedereen Is Van De Wereld’ kan The Scene niet wachten om op de Nederlandse podia te staan!

The Scene boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Scene zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Scene wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Scene. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Scene te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.