Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Ruggeds boeken?

The Ruggeds boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Ruggeds

Wilt u The Ruggeds direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Ruggeds

Finalist Everybody Dance Now 2014!

Everybody Dance Now is een razendpopulaire danstalentenjacht die in Nederland wordt uitgezonden op RTL 4. Wekelijks kijken op vrijdagavond om 20:30 uur meer dan 1,4 miljoen kijkers naar dit dansspektakel! De presentatie ligt in handen van Chantal Janzen. De jury wordt bekleed door Jan Kooijman, Dan Karaty en Lieke van Lexmond.
Een selectie van de deelnemende acts (topkandidaten, liveshowacts) is beschikbaar voor boekingen in het land.

U kunt deze dansacts perfect inzetten voor/op personeelsfeesten, bij dansscholen, winkelcentra en bij andere feestelijke events.

The Ruggeds boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Ruggeds zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Ruggeds wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Ruggeds. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Ruggeds te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.