Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Royal Hillbilly Club boeken?

The Royal Hillbilly Club boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Royal Hillbilly Club

Wilt u The Royal Hillbilly Club direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Royal Hillbilly Club

Hillbilly party/cover act “The Royal Hillbilly Club” overgiet hits van alle soorten en maten met een flinke lading Hillbilly bluegrass en country en vuurt deze met de snelheid van een op hol geslagen stoomtrein op de mensheid af. Van Bon Jovi tot Britney Spears en van Radiohead tot Motörhead. De zes doorgeslagen Rednecks barbecueën hun repertoire als het ware boven een enorme grill en garneren het geheel met een flinke scheut zelfgestookte moonshine en explosieve energie. Met The Royal Hillbilly Club wordt het gegarandeerd een feestje waar de cowboyhoeden de lucht in vliegen! Yippiee Ya-Yee!

The Royal Hillbilly Club boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Royal Hillbilly Club zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Royal Hillbilly Club wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Royal Hillbilly Club. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Royal Hillbilly Club te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.