Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: In overleg
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
Volledige prijslijst

The Rocking Chairs boeken?

The Rocking Chairs boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Rocking Chairs

Wilt u The Rocking Chairs direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Rocking Chairs

The Rocking Chairs zijn een oldskool dance crew, bestaande uit 5 mannen van een gemiddelde leeftijd van 49. Zij bieden momenteel 2 show’s aan die zij onlangs hebben laten zien bij Holland’s Got Talent 2016. Gordon vond het finale waardig en gaf hun een Golden buzzer die hun direct een plek garandeerde in de halve finale.

De geweldige spectaculaire show van The Rocking Chairs is te boeken voor : bedrijfsfeesten, discotheken, openingsshows, gala’s, workshops, verjaardagen, bar mitswa. The Rocking Chairs boeken op jou evenement: Gegarandeerd top entertainment !

Quotes over The Rocking Chairs tijdens Hollands Got Talent “Performers… on stage, its an honor to watch you guys dance !” Dan Karaty.

The Rocking Chairs boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Rocking Chairs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Rocking Chairs wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Rocking Chairs. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Rocking Chairs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.