Twilight Entertainment

     
  • Tijdsduur: 2 x 60 min.
  • Geluid: Op aanvraag
  • Prijs: Op aanvraag
  • Opmerking: 3 x 45 min. ook mogelijk / vanaf gage/prijs.
Volledige prijslijst

The Rich and Famous boeken?

The Rich and Famous boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Rich and Famous

Wilt u The Rich and Famous direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Rich and Famous

THE RICH AND FAMOUS is een energieke en aantrekkelijke high-end coverband die bestaat uit een sensationeel zangduo, geweldige muzikanten en een professioneel licht-en geluidsteam. Met tours in binnen,-en buitenland, van bedrijfsevenementen tot internationale privé feesten en van openbare festivals tot bruiloften is ieder optreden gegarandeerd een groot feest en een daverend succes!

Boekingen The Rich and Famous

De bandleden bestaan uit muzikanten die grote projecten achter hun naam hebben staan en o.a. het podium delen met artiesten als Kenny B, Og3ne, Mr Probz, Van Velzen, Xander de Buisonjé, AndréHazes jr.en vele anderen.Samen met het publiek creëert de band een onvermoeibare en afwisselende show vol energie, interactie en meezingers en maakt van uw feest graag een ervaring waar men niet over uitgepraat raakt.

Allround Repertoire

Het repertoire bestaat uit de nieuwste hits, dance, classics, Nederlandstalig,pop, rock en de beste songs uit de jaren 90.THE RICH AND FAMOUS is uit te breiden met haar LXRY Horns (Trompettist en saxofonist),SPECIAL-FX (sparkulars, CO2, confetti, frames) of een te gekke DJ.

Bekijk de promofilms of kom langs bij een optreden en ervaar zelf hoe THE RICH AND FAMOUS uw feest tot een onvergetelijk succes maakt!

The Rich and Famous boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Rich and Famous zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Rich and Famous wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Rich and Famous. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Rich and Famous te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.