Twilight Entertainment

€€€ +31 (0)497 - 360718
Loonseweg 17 5527 AB Hapert NB NL
     
  • Tijdsduur: 3 x 45 min.
  • Geluid: incl. tot 200 pers.
  • Prijs: € 2.495,- excl. BTW
  • Opmerking: Vanaf gage, meerdere mogelijkheden.
Volledige prijslijst

The Red Piano show boeken?

The Red Piano show boeken voor een optreden? Twilight Entertainment is het artiestenbureau waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u meer informatie met betrekking tot het boeken van The Red Piano show

Wilt u The Red Piano show direct boeken? Bel dan 0497-360718

Terug naar het overzicht

Biografie The Red Piano show

The Red Piano Show speelt alles op verzoek. Verzin een liedje, vraag het aan en The Red Piano Show speelt het voor u. Deze wervelende pianoshow is er in verschillende varianten voor elk feest! The Red Piano Show werkt met professionals uit de piano-entertainment wereld. Onze entertainers zijn al jaren lang actief in piano-bars over heel de wereld.
 
De ingrediënten voor een onvergetelijke avond…1 classy babyvleugel, 1 blinkend drumstel, 2 top entertainers, een flinke dosis humor, muzikaliteit, kwaliteit, interactie en uw verzoekjes! The Red Piano Show is in te huren voor al uw feesten. Of het nu een intieme kleine bruiloft moet zijn of een groot bedrijfsfeest in een feesttent of een knal-avond in de kroeg. Het wordt een onvergetelijke avond! Een avondvullende pianoshow met alle grote piano-bar hits op het repertoire.

Boekingen The Red Piano Show

U zoekt een act voor uw evenement maar wilt niet de standaard coverband? U wilt geen vaste setlist maar zelf kiezen wat er gespeeld wordt. U bent op zoek naar meer dan alleen muzikanten die wat verzoekjes spelen? The Red Piano Show is niet zomaar een pianoshow. Het is pure entertainment! Interactie, lachen, meezingen en dansen is een garantie! U gaat voor kwaliteit? Al de entertainers hebben al jaren lang ervaring in de piano-entertainment wereld en bij elkaar al 1000+ optredens gedaan. Hebben een onwijs groot repertoire aan songs en weten hoe ze u en uw gasten aan het dansen moeten krijgen!

Boekingsmogelijkheden

The Red Piano Show
Avondvullende show, 3x45 min. 2 personen on stage, 1 top pianist/entertainer +1 top drummer/entertainer.
Geluid tot 180 personen. inclusief basis lichtset om The Red Piano Show uit te lichten.
Ideaal voor bruiloften en kroegen!
Prijs: € 2495,- excl. BTW


The Red Piano Show XL
Avondvullende show, 3x45 min, 2 personen on stage, 1 top pianist/entertainer +1 top drummer/entertainer, een knallende DJ die voor en tussen de sets het feest voortzet, Geluid tot 250 personen, Basis licht om The Red Piano Show XL uit te lichten + een extra mooie lichtshow om sfeer te creëren.
Ideaal voor bedrijfsevenementen!
Prijs: € 3495,- excl. BTW

The Red Piano Show XXL
Avondvullende show, 3x45 min, 3 personen on stage, 2 top pianisten/entertainer +1 top drummer/entertainer, een knallende DJ die voor en tussen de sets het feest voortzet, Geluid tot 350 personen, Basis licht om The Red Piano Show XL uit te lichten + een extra mooie lichtshow om sfeer te creëren.
Ideaal voor festivals, bedrijfsevenementen of tentfeesten!
Prijs: € 4995,- excl. BTW

The Red Piano Lounge Show
Avondvullende show, 2x60 min, 2 personen on stage, 1 top pianist/entertainer +1 top drummer/entertainer,  Geluid tot 200 personen, Basis licht om The Red Piano Lounge Show uit te lichten.
Ideaal voor borrels!
Prijs: € 2895,- excl. BTW

The Red Piano show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alle genoemde prijzen op de deze pagina over The Red Piano show zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze informatiepagina over The Red Piano show wordt de grootste aandacht besteed. Twilight Entertainment aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze pagina van The Red Piano show. Twilight Entertainment behoudt zich het recht voor de de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over The Red Piano show te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.